Hyrje

Lajmet e Fundit

Starnet ju uron Gëzuar Krishtëlindjet dhe Vitin e ri


Postime në Facebook

STARNET shared M-Pesa nga Vodafone Albania's video.

StarNet falenderon gjithë klientët dhe ju uron, Gëzuar 2017

Tashmë STARNET bashkëpunon me M-pesa. Të gjithë klientët tanë që kryejn pagesën mujore të internetit nëpërmjet M-pesa, përfitojnë 250 lekë (te reja) kohë komunikim falas nga Vodafone. Komunikoni me Menaxheret tane ne Zona!

Starnet me kënaqësi ju njofton se u shpallën fituesit e konkursit "Fitoni Internet falas", fituesit jan si më poshtë: 1. Kristiana Jorgo, vendi i parë 2. Ilda Hoxha, vendi i dytë 3. Alfred Mrruku, vendi i dytë Falenderojmë pjesëmarrësit në këtë konkurs dhe ju ftojmë të merrni pjesë në konkurse të tjera që STARNET do të zhvillojë. • Kujdesi ndaj Klientit

  Besimi i klientëve tanë është shume i rëndsishëm për ne. Prandaj punojmë shumë për të garantuar cilësi maksimale të shërbimit dhe respektojmë nevojat e tyre për ndihmë në çdo rast.  

 • Biznes

  Kompanitë dhe individët me synime për të zgjeruar aktivitetin e biznesit të tyre në terrene dhe teknologji të reja, janë të ftuar ta bashkëpunojnë me STARNET 

 • Ç’thonë klientët?

 • Ne kemi arritur të bëjmë shumë

  Dhe kemi dëshirë t’ua tregojmë.

 • Projektet tona

Partnerët Tanë