KOMPANIA JONË, PREMTIMI YNË

ONLINE. GJITHMONË. KUDO.

Starnet është një kompani me eksperiencë të gjatë në fushën e shërbimeve. Eksperienca jonë 14 vjeçare në botën e telekomunikacionit na ka mësuar se mënyra më e mirë për të qenë të suksesshëm në treg është që të ofrojmë më të mirën. Për ta arritur këtë ne kemi investuar në një infrastrukturë moderne, inovative dhe një grup pune mjaft të kualifikuar. Për më shumë klikoni këtu.
Kemi krijuar bashkëpunime të frytshme me partnerë të suksesshëm brenda dhe jashtë Shqipërisë për t’ju ofruar shërbim interneti të shpejtë dhe cilësor.
Nuk ka rëndësi se ku ndodheni, në fushë, mal, bregdet apo në një zone rurale. Ne do t’ju shërbejmë kudo me shërbim wireless, satelit ose me teknologjinë më të fundit, me fibër optike.