Email

Informacion: info@starnet.al
Probleme teknike: helpdesk@starnet.al

Telefon

Informacion : +355 42 413914
Probleme teknike: +355 68 2069199

Financa

Email: financa@starnet.al

KUJDESI NDAJ KLIENTIT

Besimi i klientëve tanë është shumë i rëndësishëm për ne. Prandaj punojmë shumë për të garantuar cilësi maksimale të shërbimit dhe respektojmë nevojat e klientëve për ndihmë në cdo rast. Gatishmëria për zgjidhjen e çdo problemi dhe tejkalimi i pritshmërive të klientëve tanë është pjesë e punës sonë të përditshme. Teknikët tanë kanë eksperiencë të gjatë në instalimin e sistemeve Satelitore dhe Wireless. Ata do t'ju gjenden gjithmonë për të realizuar një koneksion të shpejtë, per t'ju udhëzuar dhe nuk do të largohen nga shtëpitë tuaja pa u siguruar që lidhja të jetë e rregullt dhe funksionale.