Oferta

  • Oferta më e re – 5 Mbps Download/Upload, vetëm për 1500 Lekë (të reja) në muaj.
    • Oferte 1 – Abonohuni për një periudhë 6 mujore dhe do të përfitoni 1 muaj internet Falas.
    • Oferte 2 – Abonohuni për një periudhë 12 mujore dhe do të përfitoni 2 muaj internet Falas.
    • Oferte 3 – Nëse dispononi antenën tuaj, atëherë përfitoni të njëjtin shërbim vetëm për 1000 Lek (të reja) në muaj.

    Nëse jetoni në një nga zonat Maliq, Fshat Maliq, Qesarat dhe Libonik në rrethin e Korçës, atëherë kjo ofertë është për ju