Rreth Nesh

About-Us-Page-DesignStarnet është një kompani me experience të gjatë në fushën e shërbimeve. Eksperienca jonë 14 vjeçare në botën e Telekomunikacioneve na ka mësuar se mënyra më e mirë për të qënë të suksesshëm në treg është që të ofrojmë më të mirën. Për ta arritur këtë ne kemi investuar në një infrastrukturë moderne, inovative dhe një grup pune mjaft të kualifikuar. Për më shumë klikoni këtu Testimonial – Starnet Tirana Albania_final

Kemi krijuar bashkëpunime të frytshme me partnere të suksesshëm brenda dhe jashtë Shqipërisë për t’ju ofruar shërbim interneti të shpejtë dhe cilësor…

Nuk ka rëndësi se ku ndodheni në fushë, mal, bregdet apo në një zone rurale… ne do t’ju arrijmë kudo me shërbim wireless, satelit ose me teknologjinë më të fundit, me fiber optike…

Raporti i Treguesit te Cilesise 2016. 

Raporti i Treguesit te Cilesise 2017.