Fibër Optike

Komunikoni me shpejtësinë e Dritës

Optical_cableKomunikimi me Fiber-Optike është  metoda e shkëmbimit të informacionit në distanca të largëta nëpërmjet dërgimit të impulsive të dritës në një Fiber Optike. Drita formon një valë bartëse elekromagnetike e cila modulohet që të përmbajë informacion. Fiber optike ne shtepi (FTTH) ju ofron  shpejtësi dhe cilësi shërbimi të pakrahasueshme me asnjë prej teknologjive aktuale të përdorura deri më tani. Revolucioni i fibrës optike tashmë është i prekshëm dhe vjen në të mirë të aktivitetit tuaj me kostot më konkuruese në treg. Kontolloni paketat e mëposhtme për të gjetur më të përshtatshmen për ju:

Untitled