Wireless

WTAS radiowaves_shutterstock_57420118_0Komunikimi Wireless

Komunikimi Wireless, është sistemi i komunikimit që ka shtrirjen më të madhe në vend. Kjo formë komunikimi është e aftë të përballojë shkëmbimet e informacionit midis paisjeve nga vendodhje të ndryshme. Wireless-i është një shërbim me besueshmëri dhe performance të lartë si dhe garanton të bandwidth sipas kërkesave të klientit.

router

Kjo teknologji është shumë thjeshtë e përshtatshme sipas kërkesave specifike që kanë klientët. Transmetimi i të dhënave realizohet me anë të valëve radio. Kushti i vetëm për realizimin e këtij shërbimi është se duhet të sigurohet vendi dhe pozicioni ku do të vendoset antena, pasi për të pasur sinjal të pastër duhet që fushëpamja të jetë e orientuar drejt një prej pikave tona të shpërndarjes

  • Oferta më e re – 5 Mbps Download/Upload, vetëm për 1500 Lekë (të reja) në muaj.

  • Oferte 1 – Abonohuni për një periudhë 6 mujore dhe do të përfitoni 1 muaj internet Falas.
  • Oferte 2 – Abonohuni për një periudhë 12 mujore dhe do të përfitoni 2 muaj internet Falas.
  • Oferte 3 – Nëse dispononi antenën tuaj, atëherë përfitoni të njëjtin shërbim vetëm për 1000 Lek (të reja) në muaj.