Oferta

Zgjidhni paketën tuaj të internetit

1 mujore

Paketa mujore Wireless

ALL

1,500

/1 muaj

 • 30 mbps download
 • 10 mbps upload
 • IPv6 enabled, 40% më shpejtë
 • Superfast wifi
 • Pa limit
Ofertë 10+2

Oferta 1 vjeçare Wireless

ALL

15,000

/1 vit

 • 30 mbps upload
 • 10 mbps upload
 • IPv6 enabled, 40% më shpejtë
 • Superfast wifi
 • Pa limit
1 mujore

Paketa mujore Fibër

ALL

1,500

/1 muaj

 • 100 mbps download
 • 100 mbps upload
 • IPv6 enabled, 40% më shpejtë
 • Superfast wifi
 • Pa limit
Ofertë 10+2

Oferta 1 vjeçare Fibër

ALL

15,000

/1 vit

 • 100 mbps upload
 • 100 mbps upload
 • IPv6 enabled, 40% më shpejtë
 • Superfast wifi
 • Pa limit
Konnect Silver

Paketa mujore Satelitore

EURO

51

/1 muaj

 • 30 mbps download
 • 6 mbps upload
 • IPv6 enabled, 40% më shpejtë
 • Fast wifi
 • Pa limit

Pyetje të shpeshta

Sa kushton instalimi i pajisjeve?

Instalimi është falas për klientët e Starnet-it.

Sa kushtojnë pajisjet?

Pajisjet do të jepen në përdorim për klientin dhe nuk shiten.

Për sa kohë mund të lidhet linja e re e internetit?

Brenda 24 orëve teknikët tanë vijnë dhe bëjnë instalimin në shtëpinë tuaj, pasi të jetë bërë pagesa nga ana juaj për lidhjen e re.

Ku mund të shoh informacionin për përdorimin e internetit, shkarkim, ngarkim, përdorimi ditor, përdorimi mujor, pagesat që kam bërë, pagesat që ende nuk kam bërë, mesazhe, të krijoj një biletë për mbështetje?

Portali i Klientit gjendet në linkun më poshtë:

Ky është link: billing.starnet.al/portal

futet  "emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi i klientit" që i dërgohet nga teknikët tanë.

Më pas logohet klienti në portal.