STARNET

Çliroje aksesin tënd në internet

Çliroje aksesin tënd në internet

Shërbim interneti i shpejtë dhe cilësor

Starnet shpk është një kompani me eksperiencë të gjatë në fushën e shërbimeve. Eksperienca jonë disa vjeçare në botën e Telekomunikacionit na ka mësuar se mënyra më e mirë për të qenë të suksesshëm në treg është të ofrojmë më të mirën. Për t’a arritur këtë ne kemi investuar në një infrastrukturë moderne, inovative dhe një staf mjaft të kualifikuar. Kemi krijuar bashkëpunime të frytshme me partnerë të suksesshëm brenda dhe jashtë Shqipërisë për t’ju ofruar shërbim interneti të shpejtë dhe cilësor.

Shërbim i shpejtë dhe i sigurt që plotëson të gjitha nevojat tuaja

Nuk ka rëndësi se ku ndodheni, në fushë, mal, bregdet apo në një zonë rurale, ne do t’ju arrijmë kudo me shërbim Wireless, Satelit ose me Teknologjinë më të fundit, me Fibër Optike!

Zgjidhni paketën e duhur për ju!

1 MUJORE

Paketa mujore Wireless

1,500 / muaj

OFERTË 5 + 1

Oferta 6 mujore Wireless

7,500 / 6 muaj

OFERTË 10+2

Oferta 1 vjeçare Wireless

15,000 / viti

1 MUJORE FIBËR

Paketa mujore

1,500 / muaj

6 MUJORE FIBËR

Oferta mujore 5 + 1 muaj

7,500 / 6 muaj

1 VJEÇARE FIBËR

Oferta vjeçare 10 + 2 muaj

15,000 / viti

SAT 25

Paketa mujore Satelitore kudo në Shqipëri

€55/muaj

SAT 50

Oferta 1 mujore Satelitore kudo në Shqipëri

€108/muaj

SAT 25

Paketa mujore Satelitore kudo në Shqipëri

€55/muaj

SAT 50

Paketa mujore Satelitore kudo në Shqipëri

€108/muaj

SAT 50

Oferta 1 mujore Satelitore kudo në Shqipëri

€108/muaj

Kërkoni internet të shpejtë dhe
të qëndrueshëm?

Internet me super shpejtësi 200/200

(200 Mbps download dhe 200 Mbps upload).

Kënaqësia e klientit është qëllimi ynë!

Instalimi është falas për shërbimin Wireless dhe Fibër, ndërkohë që për shërbimin Satelit sqarohen detajet para se të bëhet instalimi.

Pajisjet për shërbimin Wireless dhe Fibër jepen në përdorim dhe nuk shiten. Klientët me shërbimin Satelit e mbulojnë vet koston e pajisjeve.

Sapo të konfirmohet pagesa juaj, teknikët tanë mund të vijnë brenda 24 orëve për të bërë instalimin në shtëpinë apo ambientin tuaj. Instalimi koordinohet me klientin në çdo rast.

Portali i Klientit gjendet në linkun më poshtë:

Ky është linku: billing.starnet.al/portal

futet  “emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi i klientit” që i dërgohet nga teknikët tanë.

Më pas logohet klienti në portal.

 

sqAlbanian