STARNET

Zgjidhni paketën e duhur për ju

1 MUJORE

Paketa mujore Wireless

1,500 /muaj

OFERTË 5 + 1

Oferta 6 mujore Wireless

7,500/muaj

OFERTË 10+2

Oferta 1 vjeçare Wireless

15,000/ vit

1 MUJORE FIBËR

Paketa mujore

1,500 /muaj

6 MUJORE FIBËR

Oferta mujore 5 + 1 muaj

7,500/muaj

1 VJEÇARE FIBËR

Oferta vjeçare 10 + 2 muaj

15,000/ vit

SAT 25

Paketa mujore Satelitore kudo në Shqipëri

€55/muaj

SAT 50

Oferta 1 mujore Satelitore kudo në Shqipëri

€108/muaj

SAT 25

Paketa mujore Satelitore kudo në Shqipëri

€55/muaj

SAT 50

Paketa mujore Satelitore kudo në Shqipëri

€108/muaj

SAT 50

Oferta 1 mujore Satelitore kudo në Shqipëri

€108/muaj

Kërkoni internet të shpejtë dhe të qëndrueshëm?

Internet me super shpejtësi 200/200

(200 Mbps download dhe 200 Mbps upload).

Kënaqësia e klientit është qëllimi ynë!

Instalimi është falas për shërbimin Wireless dhe Fibër, ndërkohë që për shërbimin Satelit sqarohen detajet para se të bëhet instalimi.

Pajisjet për shërbimin Wireless dhe Fibër jepen në përdorim dhe nuk shiten. Klientët me shërbimin Satelit e mbulojnë vet koston e pajisjeve.

Sapo të konfirmohet pagesa juaj, teknikët tanë mund të vijnë brenda 24 orëve për të bërë instalimin në shtëpinë apo ambientin tuaj. Instalimi koordinohet me klientin në çdo rast.

Portali i Klientit gjendet në linkun më poshtë:

Ky është linku: billing.starnet.al/portal

futet  “emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi i klientit” që i dërgohet nga teknikët tanë.

Më pas logohet klienti në portal.

 

sqAlbanian