STARNET

Shërbim interneti i shpejtë dhe cilësor

Starnet shpk është një kompani me eksperiencë të gjatë në fushën e shërbimeve. Eksperienca jonë disa vjeçare në botën e Telekomunikacionit na ka mësuar se mënyra më e mirë për të qenë të suksesshëm në treg është të ofrojmë më të mirën. Për t’a arritur këtë ne kemi investuar në një infrastrukturë moderne, inovative dhe një staf mjaft të kualifikuar. Kemi krijuar bashkëpunime të frytshme me partnerë të suksesshëm brenda dhe jashtë Shqipërisë për t’ju ofruar shërbim interneti të shpejtë dhe cilësor.

Interneti më i shpejtë me çmimin më të mirë!

Nuk ka rëndësi se ku ndodheni, në fushë, mal, bregdet apo në një zonë rurale, ne do t’ju arrijmë kudo me shërbim Wireless, Satelit ose me Teknologjinë më të fundit, me Fibër Optike!

Shërbimi

Shërbim i shpejtë dhe i sigurt që plotëson të gjitha nevojat tuaja. Teknologjitë më moderne vijnë pranë jush me çmimet më ekonomike në treg.

Besimi

Besimi i klientëve është shumë i rëndësishëm. Prandaj punojmë shumë për të garantuar një shërbim me cilësi maksimale duke respektuar nevojat e klientëve.

Treguesit e cilësisë

Treguesit e cilësisë 2015

RAPORTIMI I TREGUESVE TË CILËSISË SË SHËRBIMIT (QOS) PËR AKSESIN
NË INTERNET

Treguesit e cilësisë 2018

RAPORTIMI I TREGUESVE TË CILËSISË SË SHËRBIMIT (QOS) PËR AKSESIN
NË INTERNET

Treguesit e cilësisë 2019

RAPORTIMI I TREGUESVE TË CILËSISË SË SHËRBIMIT (QOS) PËR AKSESIN
NË INTERNET

Treguesit e cilësisë 2020

RAPORTIMI I TREGUESVE TË CILËSISË SË SHËRBIMIT (QOS) PËR AKSESIN
NË INTERNET

Treguesit e cilësisë 2022

RAPORTIMI I TREGUESVE TË CILËSISË SË SHËRBIMIT (QOS) PËR AKSESIN
NË INTERNET

Treguesit e cilësisë 2023

RAPORTIMI I TREGUESVE TË CILËSISË SË SHËRBIMIT (QOS) PËR AKSESIN
NË INTERNET

Treguesit e cilësisë 2024

RAPORTIMI I TREGUESVE TË CILËSISË SË SHËRBIMIT (QOS) PËR AKSESIN
NË INTERNET

Kontrata tip dhe dokumente shtesë

TIP kontratë me pajtimtarin

PËR SHËRBIMET E KOMUNIKIMEVE ELEKTRONIKE DHE AUDIOVIZIVE NË RRJETIN FIKS TË OPERATORIT

Udhëzues rreth incidenteve të zakonshme

UDHËZUES RRETH INCIDENTEVE TË ZAKONSHME TË SIGURISË

Kërkoni internet të shpejtë dhe të qëndrueshëm?

Internet me super shpejtësi 200/200

(200 Mbps download dhe 200 Mbps upload).

Kënaqësia e klientit është qëllimi ynë!

Instalimi është falas për shërbimin Wireless dhe Fibër, ndërkohë që për shërbimin Satelit sqarohen detajet para se të bëhet instalimi.

Pajisjet për shërbimin Wireless dhe Fibër jepen në përdorim dhe nuk shiten. Klientët me shërbimin Satelit e mbulojnë vet koston e pajisjeve.

Sapo të konfirmohet pagesa juaj, teknikët tanë mund të vijnë brenda 24 orëve për të bërë instalimin në shtëpinë apo ambientin tuaj. Instalimi koordinohet me klientin në çdo rast.

Portali i Klientit gjendet në linkun më poshtë:

Ky është linku: billing.starnet.al/portal

futet  “emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi i klientit” që i dërgohet nga teknikët tanë.

Më pas logohet klienti në portal.

 

sqAlbanian